SÅ JÄVLA UNDERBART!

Janne ringde mig för 10 minuter sedan och gav mig sjukt bra nyheter.
Först så pratade vi en stund om hur många låtar vi skulle ha o.s.v och sedan så sa han att han ville ha 15 000:- för våran skiva med 10 låtar. Vilket är otroligtotroligt billigt!
Han berättade att han hade hört ett annat band som hade varit i en studio, lagt trummor, bas och så och fått betala 150 000:- för bara det! Så då förstår ni hur billigt 15 000:- är för en hel skiva i ett exakt CD förmat.

Så det kommer bli 5-7 dagar i streck i studion, från morgon till kväll. När det kommer påbörjas vet vi dock inte än, vi skulle höras om en månad eller två och boka en tid.

Han berättade också att han skulle presentera våran skiva för dem skivbolag han känner, eller ja, för ägarna.
Vilket också är otroligtotroligt bra!

Så om två månader ca så är vi i full gång med inspelningen av våran första CD. Kommer uppdatera dagligen om hur det går.

En första titt!

Ikväll fick jag mig en första titt på bilderna från fortograferingen och dem blev som förväntat, otroligtotroligt bra!
Så nu har jag valt ut dem allra bästa, vilket var riktigt svårt eftersom alla var riktigt bra, och dem ligger nu under redigering och kommer att finnas klara och uppladade om en vecka eller två hoppas vi på. Så håll utkik här!

Annars så händer det inte så jätte mycket, planerar att påbörja inspelningen av våran platta om en månad eller två. Ska försöka förhandla med Janne (ägaren av det skivbolag som vi blivit signade av) och försöka komma överens om ett rimligt pris för plattan. Såfort den är klar kommer den för övrigt att finnas att köpa på Ginza.se!
Han kommer också skicka våran skiva till Japan, Tyskland och USA så vi hoppas på att få napp där också.

Turnén med E-type och Bonnie M har blivit inställd p.g.r av något som vi själv inte vet. Något som E-type valde att göra om jag inte har helt fel för mig. Så turnén blir inte av, men vi har ordnat en hel del spelningar nu i Mars och några i April, dock lokalt men det är skoj det också! Kommer förmodligen se oss uppträda på UKM och om inte, så spelar vi i Landskrona i slutet på Mars och i April! Var/när/hur kan nu få svar på över msn.

KEEP ROCKIN'


Fotografering

Yes, igår fotades vi med bandet. Blev faktist jäkligt bra, DOCK var det otroligotroligt kallt.
Men kylan gjorde ingenting eftersom det kändes som att det gick mycket bra. Många roliga bilder och många bra.
Kommer bilder i nästa vecka eller om ett par dagar om jag har tur!

Efter fotograferingen så åkte vi in till Landskrona för att repa, gick inte alls bra. Jag var fortfarande bakis efter torsdagen så hade fett med huvudvärk. Så efter vi hade repat i en timme drygt så drog vi hem till Sarah och festade. Faktist jäkligt skoj! Dock fick jag knappt någon sömn eftersom jag nästan omöjligt kunde vända mig i Sarah säng, tre pers i den lilla sängen ger inte var och en av oss många kvadratmeter att sova på, varmt var det också! Kom hem vid 10.00 imorse, luktar skit, känner mig fett ofräsch och ska därför ta en dusch snart. Nästa gång väljer jag att sova i min egen säng, oavsett hur omständigt det än är att ta sig hem.
Dock är jag tacksam för den sovplatsen jag erbjöds igår!

Anyhow, håll utkik efter bilderna från fotograferingen!

Filmkväll

Yes thats right!
Filmkväll igår hos Sofie, rätt så cosy faktist. Såg Evil Dead 2, fruktansvärt dålig film!
Idag ska jag antagligen träffa en gammal vän från Göteborg. Får väll se vad som hittas på, dock hoppas vi på att hitta någon trevlig fest eller något. FEEL FREE TO CALL!

Sara; Chilla pungen Micke!
Sofie; Åh moget Sara, pungen. Jävligt moget uttryck.
Jag; Ja, ska jag knocka dig med ett lexikon?

Jag hoppas inte jag var för hård!

ETT KNAPPTRYCK FRÅN ATT GE UPP

Mja, nu har jag startat en blogg som ni ser och jag begriper verkligen ingenting.
Allting är ju otroligt fult för tillfället också men jag hoppas att dem flesta av er har förståelse för att jag är ny, AIGHT!?

Nu under kvällen kommer jag antagligen lägga upp lite bilder och en hel del text om mig och mitt liv och min fritid. Lite minnen av mina vänner som ni kommer få ta del av. Ni kommer också få läsa en hel del som sker, har skett och kommer att ske med mitt band Six Degreez, har en hel del att dela med mig av. Jag kommer i första hand att använda den här bloggen för att marknadsföra mitt band så gott det går men där kommer komma några stänk av mitt liv och vad som händer under mitt liv och mina dagar.

Kan ju redan nu avslöja en del om mig själv, så slipper jag skriva det senare OCH du lär ju märka om jag är en intressant människa och kan ju också redan efter det här inlägget ställa dig frågan; "Vill jag fortsätta läsa om denne man?" svaret borde vara rätt enkelt och kanske uppenbart. Dock skriver jag inget som på något sätt skrämmer någon överhuvud taget. Hur som helst, lite information om mig då vafan!

Som sagt, Micke heter jag och är 19 år gammal. Går Estetisk Musik på Gullstrandskolan i Landskrona, sista terminen innan studenten. Lever med båda mina föräldrar och min bror. Sysslar som sagt jätte mycket med musik, spelar gitarr i ett Rock band som jag redan namngett, sjunger en hel del men det är utanför bandet. Har spelat gitarr i 4-5 år.
Dricker öl. Tränar gym 3-5 gånger i veckan om jag och min käre vän Ruben är riktigt flitiga, vilket vi brukar vara med träningen. Det känns som att jag har missat en hel del men det ploppar säkerligen upp mer om mig undertiden som jag bloggar, och ja, jag hatar uttrycket.. bloggar. Men jag antar att det är något man får leva med nu när man (usch och tvi) BLOGGAR.


HAVE A GOOD ONE!


RSS 2.0